Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از دانش‌آموزان کلاس نهمی خواست بر اساس توانمندی، علاقه و نیاز جامعه انتخاب رشته کنند.

فردین منصوری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه انتخاب رشته درست نقش مهمی در موفقیت تحصیلی و شغلی دانش‌آموزان دارد، گفت: دانش‌آموزان کلاس نهمی باید بر اساس علاقه و توانایی‌ خود انتخاب رشته کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری با بیان اینکه دانش‌آموزان در انتخاب رشته باید نیازهای روز جامعه را هم در نظر داشته باشند، گفت: دانش‌آموزان حین انتخاب رشته این نکته را حتما مد نظر قرار دهند که با نگاه به آینده شغلی یک رشته، تحصیل در آن رشته خاص را انتخاب کنند و اگر جامعه از شغل خاصی اشباع است از ادامه تحصیل در آن رشته صرف نظر کنند.

 رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه انتخاب رشته خوب، انتخابی است که مسیر موفقیت دانش آموز را آسان کرده و او را با سختی مواجه نکند، گفت: در کنکور امسال حدود 550 هزار نفر فقط در رشته علوم تجربی شرکت کردند، اما آیا واقعا جامعه برای رشته علوم تجربی به این تعداد افراد نیاز دارد و همه آنها به موفقیت تحصیلی و شغلی دست پیدا می کنند؟

منصوری ادامه داد: هم‌اکنون ظرفیت دانشگاه‌های کشور برای پذیرش در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی حدود 10 هزار نفر و در خوشبینانه ترین حالت برای دیگر رشته های وابسته به علوم تجربی مثل پیراپزشکی و... به کمتر از ۱۰ درصد داوطلبین رشته علوم تجربی می رسد، لذا تحصیل یک دانش‌آموز متوسط در رشته علوم تجربی که هیچ شانسی برای قبولی در رشته های تاپ ندارد، اصلا توصیه نمی شود.

وی سپس با بیان اینکه اصرار خانواده ها به تحصیل فرزندشان در یک رشته خاص به هیچ عنوان توصیه نمی شود، گفت: از والدین هم می خواهیم اجازه بدهند دانش آموزان بر اساس برگه هدایت تحصیلی، توانایی، علاقه خود و نیاز روز اقدام به انتخاب رشته کنند.

وی ادامه داد: وقتی انتخاب رشته آگاهانه نباشد و دانش‌آموز از روی چشم و هم چشمی، اجبار و یا هر دلیل دیگری رشته‌ای را برای تحصیل انتخاب کند، به بیراهه رفته و احتمال موفقیت او در زندگی شغلی و تحصیلی پایین می‌آید.

رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با اشاره به اینکه فرآیند هدایت تحصیلی دانش‌آموزان کلاس نهمی از ابتدای سال تحصیلی شروع شده، گفت: دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی هم با پاسخگویی به سوالات آزمون‌های توانایی و رغبت و هم با اظهار نظر در فرم‌های مشاوره ای و عملکرد تحصیلی مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت در مرداد ماه  فرم هدایت تحصیلی صادر می شود.

 منصوری تاکید کرد: بهترین رشته برای دانش آموز رشته ای است که بر اساس توانایی، علاقه بر اساس شناخت کامل و آینده شغلی باشد.


انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی انتخاب رشته انتخاب رشته کلاس نهم كرمانشاه انتخاب رشته کنند رشته علوم تجربی دانش آموزان کلاس نهمی دانش آموز بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیاد‌های جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند، چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشور‌ها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشور‌ها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشور‌های مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است، اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزء کشور‌های پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد، چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استاندارد‌های آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشور‌ها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشور‌های اسکاندیناوی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • آغاز ثبت‌نام الکترونیکی کلاس‌اولی‌ها از امروز | کدام دانش آموزان نمی توانند ثبت نام کنند؟ + ویدئو
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام ۱.۷ میلیون کلاس اولی‌ آغاز شد
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم